fredag 8 juli 2011

may the 4th be with you

har inte blivit något skrivande sen jag kom tillbaka till vanliga livet. I söndags träffade jag den nya au pairen från Österrike. Vi åkte och kollade på Bad Teacher. Hon är inte den mest pratglada människan om man säger så. Fick tving ur henne lite ord... så det blir nog inte så mycket umgänge där inte.

I måndags var även 4e Juli, aka Amerikas nationaldag. Var vid poolen hela dagen där det var massa aktiviteter för ungarna så det var rätt chill. På kvällen tittade vi på fyrverkerier och mycket mer var det inte med det. Lite mer speciellt än Sverige men inte mycket. Kanske är lite annorlunda om man kan åka någonstans (som tex gratis konserten i Philly!) eftersom man inte jobbar... inte jag inte.

Resten av veckan har jag varit sjukligt trött. Somnat till någon halvtimme här och där under dagarna. Men nu känns det rätt bra igen. Kom till poolen några timmar igår i alla fall. Idag ser det lite sämre ut. Kommer även ha fullt hus idag. Ska hämta Danny halv 3 sen kommer Olivia och Lea vid 4 med bussen. Kan bli intressant detta :P Blir i alla fall att äta ute på kvällen, mums mums! Har sluppit laga mat hela veckan med... så borde alla veckor vara, haha.

Inga kommentarer: