onsdag 28 september 2011

unlucky

har verkligen inte varit på blogg humör men mamma kommer väl kortsluta om jag inte gör ett inlägg snart, haha.

Hängde mycket med Melli and the gang förra veckan. Var på lunch, åkte till halloween butiker, hade brunch hos Marnie etc. Först gången jag var hos Marnie.. och har varit här över ett år... illa, haha. Fick åka henne golfbil 8D Med punktering antagligen men ändå! Såg typ en mini version av Hogwarts, ahha. Synd att det var så mycket träd, kunde ju inte ta kort :P Fick även min sidospegel bortkörd så fick fixa den. Dumma människor som kör in i min parkerade bil D:



Fredags gick inte helt som planerat...för er som läser min facebook vet att jag råkade puffa till en annan bil i baken när det regnade. Taget från fb: "skulle köra till bion med olivia. det har regnat satan och regnade lite så det är lite vatten på vägen. när jag kommer till en bilkö försöker jag stanna men det ville inte vattnet. Blev bara en liten bump men tillräckligt så det blev en skråma på bilen. ingen blev skadad dock och hon jag "krocka" med var jätte snäll", dock verkar det som att hon har lite ont i nacken (pfff, drama queen, säkert hennes barn som får henne att göra det D:) så vet itne om hon kommer skylla på oss eller inte... sigh. Hennes barn var lite mysko dessutom. Först säger hennes ena son: tur att du är tjej för annars hade jag slått ihjäl dig. 10 min senare frågar han om jag vill ta en drink... wtf? Fick säga att jag inte var 21... så de vekrade ju små trevliga men... tydligen inte?

Lördag och söndag såg ungefär likadana ut. Slappa, mat och bio. Lördagen var det mat med en ny au pair från danmark, Sofie. Sedan hade Nico blivit dissad av tyskarna så hon kom med på bion. Söndagen var med tyskarna plus Sofie och då blev det dubbel bio. Så Abduction, Drive (suger) och The Help kan skrivas av på att-see-listan ;)



Måndags var första dagen då Danny sov över här då det är hans hus också. De flyttade nämligen in i Lördags! Så lite annorlunda är det här mån-ons men inga problem än så länge :D Imorgon är det judisk högtid och även på fredag så Olivia är ledig från skolan. Sovmorgon iaf 8D Sen firar vi hos Mommom på fredag. Ska bli kul att se hennes lägenhet när den faktiskt är färdig :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

har du forlangt ditt ar? vad hande med den tyska u pairen??

Lollo sa...

ja det har jag :D vilken tysk au pair? :o

Anonym sa...

It's awesome to visit this site and reading the views of all friends on the topic of this article, while I am also zealous of getting familiarity.
Feel free to visit my blog ... click the up coming post