söndag 17 oktober 2010

Fredagen blev helt screwed up, haha. Fick mitt skype med Sofie och en snabbis med Lollan som för övrigt åker på MÅNDAAAAG! Om 48 timmar kommver vi vara 3 timmar ifrån varandra!!! Åkte sedan och träffade en ny au pair från tyskland som Kalle hade haft kontakt med :) helt okej brud. Skulle sedan på kvällen se Jackass med das bois och Ornina + Jossy. Bestämmer oss för att mötas på bion istället för att vi skulle mötas upp och jag visa vägen.... tjoflöjt. Efter 1,5 timmars väntan möttes vi upp på bowlinghallen istället. Christian berättar då deras lilla äventyr. Köra fel, tror sig vara rätt, inte vara rätt, göra u-sväng där man inte får och sedan tagen av polisen, haha. Vilken kväll... Slutade med Uno hos Christian utan tjejerna och utan problem :)

Fick sova ut idag (idag är egentligen söndag men eftersom jag inte sovit är det still lördag för mig ;D) ... måste säga att det var jävligt skönt. Fler sena matcher tack! Drog till matchen. Ellen satte press på henne vilket gjorde att hon slutade spela och sedan blev emo för hon inte gjort mål ._. Drog till Dunkin Donuts för första gången. MUMSIGT! Hade sedan en ritar tävlings bidrag att göra.. eller ja, Olivia. Spelade även sims (finns) i sjön som är hel cp här i staterna.När man får par lägger man ner dom och så är de inte med i leken längre. När du inte har några kort på handen har du vunnit... hel sjukt, hahaha. Åkte senare på kvällen till Sandra för lite tjej kväll med samma tyskar som förra veckan. Vi åt tacos och kladdekaka och provade nya produkter från Neutrogena. Awsum stuff och fick en gratis scrub. Lövin it ;) Såg sedan Save the Last Dance 2 innan det var dax att dra hem. Skönt att kunna vara lite girly girl för en gång skull, haha.

Idag skulle det varit sixflags.. men kände inte för 45 dollar ^^" SÅ tar det nrä det öppnar igen :P Ska dra till Philly istället! Och ska vara lite våghalsiga och prova på tåget ;D Sedan blir det nog ett nytt försök på Jackass ;D morsning korsning!

2 kommentarer:

louise sa...

HAHAHAHHAAHAHA still in sweden ;) ahahahahhaha . imorgon vid den här tiden sitter jag dock på flyget;)

malin sa...

aa en feting borde han haft!! :O turk var han också, säger ju endel ;D