fredag 18 juni 2010

MALMOOO

Stig var inte så hemsk. Fick lyssna på lite gamla USA minnen, läsa en ytterst bra bok och gå ut med hunden... Och för att jag är så underbar fick jag 200 kr som jag genast handlade upp när jag sedan var i stan, haha. Hade roligt hos Lollan med goooood mat som satt väldigt fint! Körde hem jennifer och Måns runt 9 men ville inteh em då så åkte tillbaka och kom istället hem halv 1, haha. Med en packlista, en klänning och ett par flippflopps rikare! (Plus 1,5 liter mjölk och en högtalare :P)



Bestämde väldigigt spontant att jag och Sofie skulle till Malmö idag så halv 11 satt vi på tåget mot just... Malmö. Köpte yttligare två par flippflopp och ett par solbrillor då jag inte hittade mina för att sedan få lite mat i magen! Gossip it was. Tydligen inte samma sak som det brukade men det funkade ändå. Fick även en massa flingor på vägen mot SF Bokhandlen som var vårt egentligen ärande till staden. Jag var väldigt tvungen att köpa bok 5 i Morganville Vampires serien då jag gått in på 4an nu. OCH TUR VAR VÄL DET! För medan jag letar efter den hittar jag den nya boken av Vampire Academy serien! Mina ögon fullkomligt lyste *_* (Ja, jag är en boknörd och en sucker för vampyrer, höhö) Gick runder på Monk och Sofie hittade ett linne till mig... slyna. Skulle ju inte köpa något annat :( Och efter många om och men hittade vi även kläder till henne på Gina. Sen bar det va hemåt... fick byta i Hässlehåla, chansade på bussen... never again my dear friends!



Har städat rummet idag OCH lagat mat (mamma var kinkig för vi kom hem så sent så fick muta henne) OCH packat det mesta till TURKEEEEY! Känner mig effektiv idag alltså! Ska bara fixa en sådär 200 låtar till = 4 timmars slavarbete och klippa gräsmattan sen är jag fit for fight för att gå på kalas imorgon! Ska nämligen åka till Tollarp på kalas efter jag packat och gjort allt annat skit och sedan vidare till Sofie för att vänta ut bussen som vi ska ta runt 11 MOT KASTRUP OCH 06.20 FLYGET TILL TURKIEEEEET :D Är ås fett pepp. Kanske skriver en snabbis imorogn annars hörs vi på måndag om en vecka eller något ;)

3 kommentarer:

LOUISE sa...

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHH SÅ JÄVLA FINTTTTTT <3<3<3<3<33<<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<

sofie sa...

"sucker för vampyrer" HAHAHA. bara jag som ser det roliga i den meningen? :D

Louise sa...

Vad har du för väska? :)