fredag 22 oktober 2010



Eftersom det var så länge sen jag skrev kan jag absolut inte komma ihåg vad jag gjorde i tisdags? Men jo, drog till Kalleballe och spelade kort och kollade lite på Entorage (felstavning y/y?) eller vad det heter. Killarna kom förbi en snabbis i måndagskväll så vi började glo då. Men de kollar lite oftare än mig så kommer nog få hoppa lite :P



På onsdag kom Sandra hit och vi drog till Ikea och mumsade i oss och drömmde bort när man själv skulle få gå där och shoppa till sin nya bostad! (bilderna btw är lite strö från förra och denna veckan) Började även glo på mina absoluta favoritserie Veronica Mars (måste vara det öfr det är den ända jag sett om sisådär 4 gånger ;D) På torsdagen kom Karl hem till mig för att vi senare skulle till Newtown och träffa ett gäng, bland annat Jana och Sandra. Precis när vi ska köra ringer Christian och vill med så det var bara att hämta upp honom. Gänget bestod av tyskar, en fransk, en syd afrikansk, en amerikans och vi svenskar :P Kollade på Phillies matchen som vi för övrigt vann! YEAH ;D Pratade mycket med Candes (syd afrika) och min boobie Jana. Haha den tjejen är för gò!



Skypade med Lidén (aka bokcirkel) och Mummi/Fia idager! Kuligt enligt mig :D Fixade en ljudbok till min mamma så hon älskade mig lite mer än vanligt :P På tal om människor som är i Sverige så ska nog Petra komma hit i juni istället och stanna några veckor :D Så tar typ en av mina veckor då eller något ;D Och min andra när Mami kommer. Låter som det blir bäst med Ellen :/ Så aah... Får ta alla andra grejer över helger ;) Åt frozen yoghurt efter Olivias soccer practice, mumsigt! Får se vad jag och killarna hittar på idag, kanske bara chillar?

5 kommentarer:

petra sa...

så du har pratat med henne? :o hoppas inte det ställer till nått :( <3

malin sa...

ser ju helt cp ut :O

petra sa...

jag hoppas med på 3 veckor.. <3

Jennifer sa...

när jag kommer då...?

sofie sa...

svar: JAAAAA :D