torsdag 20 januari 2011

Meet and greet

Onsdag. Not much happeningggg. Slappade hjärnet. Försökte ut och gå lite men det var så mycket snö så det blev bara jobbigt, haha. Blev lite Pretty Woman istället. Den filmen går alltid hem! Skypade med lilla Sofiiiiieeeee med :D Hon har ju fått match i WILMINGTON vilket är ca 1 timme med bil och 1,5 timmar med tåg från MOI! Looooove it! Och det ser rätt bra ut :D wiwiwiwiwiwiiiiii!

Idager var roligareee. Skypade litta med mummi. Sen var det dax att åka ut igen med Ellen. Skulle in och köpa två smink saker på Bloomingdales... hennes favorit ställe... stod säkert 30 minuter och bara pratade med the sales person och sen yttligare 20 på att kolla runt och prova kläder, haha. Farligt att släppa in henne där! Fick även åka inom Trader Joe's och handla lite innan jag drog till Nicooooo. Som hade mutat mig med kladdekaka och tåååårtaaaa, haha. kom dit vid halv 1. Vi åt överbliven pizza sen tårta och avslutade med kladdekaka, MUMSIGT! Sedan hade hon möte med en franska lärare på MonCo så hankade på. Passade på att träffa mina gamla japaneserrr! Dom saknade mig på lektionerna. De skämtar med Matt hela tiden om att jag inte är där, att han gråtit opch allt, hahah. Stackars Matt, har ingen att mobba och blir mobbad själv :P



Eftersom mötet drog över tiden fick vi skynda oss och jag fick hänga med och hämta hennes 4-åring, M. Sååå sjukt söt unge. Underbar hela han! Vi blev buddies, han och jag ;D Han ville jag skulle följa med hela tiden, till och med när både jag och de behövde åka, sötnos! Men Nico sa att han var mycket snällare nu, så skulle nog inte säga samma sak om jag hade honom som mitt värdbarn, haha. Fick även träffa hennes andra värdbarn, C. Tror han är 12? Trevlig liten påg. Och ÄÄÄÄLSKAR hennes hus. Hon har ett sånt fönster jag ALLTID velat ha, ni vet ett sådant man kan sitta i *___* åååh vill haaaaa! Är lite avvis ._. Ska bosätta mig i hennes rum från och med nu, hahaha. Ringde och pratade lite med Lollan medan jag väntade i kön på att få hämta upp Olivia. IMORGON SMÄLLER DET. ÅÅÅH vad jag har saknat min lilla fästmöööö. Inget får hindra henne från att komma hit!! The boys kör nog mig till Philly, man tackar! Kommer bli awsummmmmmm.

1 kommentar:

Nicolina sa...

vi glömde ta foto när du åt kladdkakan!! :D