onsdag 12 januari 2011

Snow with the flow

hejhopp! ny vecka och nya möjligheter ;) det är nu allt kommer bli bättre tänkte jag... det var inte som jag tänkte mig än så länge men det funkar ändå! Måndag var det gamla vanliga, köra rundor på Ellen och sedan komma hem till tvätt och handling och slutligen ridning. Dock tog vi Olivia till doktorn så nu går hon på någon annan sorts puff medicin. Bestämde ocksål mer om hur Louise kommer hit NÄSTA FUCKING HEEEELG. YAAAY! Har verkligen saknat henne! Ska bli sååå kul :D

Tisdag var annorlunda dock. Först av allt så kom jag inte hem förrän halv 3 typ, haha. Ellen spenderade 2 timmar i en klädaffär efter att ha sett en röd klänning hon gillade. Hon spänderade även nästan 20 000 där inne, HAHAHA hel sjukt! Men där var en jätte söt voffe som jag kelade med under tiden. Han var precis som Felix till sättet och var jätte mysig så det gjorde inte mig något att sitta där och kolla på alla fabulous kläder Ellen satt på sig som jag vill ha, ahha. Efter det var det the Y med Olivia och swim class. Fixade även med mitt medlemskap och träffade Nico! Sedan var det hem, mat i magen och slapp. Tisdagar kommer nog vara mina favorit jobbdagar framöver, haha.



Idag, väcker Ellen mig vid 6 och säger att skolan är stängd (på grund av 15 cm snö) och att jag kan sova tills de väcker mig. 11 kom Olivia och väckte mig igen, såååå skönt! HAHA. Så det suger inte helt och hållet att hennes skola var stängd. tur att Ellen tagit ledigt idag så jag verkligen kunde sova så länge :P Sedan körde vi till hårsalongen så Ellen kunde färga håret (innan dess fick jag såklart sopa bilar och skotta). När vi kom tillbaka åkte jag och köpte snötåliga skor så nu har jag det med, haha. Åkte tillbaka till hårsalongen efter att jag kom tillbaka så Ellen kunde få sitt hår... hårfönat... asså helsjukt, haha. När vi kom tillbaka åkte jag och Olivia och åkte pulka i en timme. Jag fick hjälpa Ellen att välja kläder, beställde hem pizza och slapp. Så dagen var mycket bättre än vad den kunde varit :D Kommer dock ingenstans (vilket jag planerade med Nico) då Ellen är hel slut ^^" MEN IMORGON ÄR JAG FRI! Och ska till gymmet med Nico... vet bara inte vad jag ska ha för skor ._. får väl ta mina skor som inte är till för det egentligen så länge, haha.

1 kommentar:

Marika sa...

Hejsan! Funderar själv på att åka som Au Pair, har några Au Pair frågor till dej som jag hoppas få svar på :)
Hur många timmar i veckan jobbar du?
Har du tillgång till egen bil?
Är du ansvarig för flickans tvätt / städning av rum?

Ja det var de :)