fredag 16 april 2010

Oh Happy Day

DETTA HÄR ETT HOST-FAMILY-INLÄGG! FÖR ER SOM HAR TILLGÅNG KLICKA HÄR!

IDAG kan jag glädjerligen säga att jag fått mejl från ELLEN :D Yay! Det var då på tiden, haha. Nej men jag förstår ju att hon har mycket att göra. Olivia hade haft födelsedagskalas för sina vänner på ett lekland typ *_* Verkade skit kul, jag ville vara med och hoppa och åka rutchkanor (hur stavas det ordet egentligen? xD)! Fick reda lite på vad Olivia gillar för saker och att hon fått roller skates... så får se om jag hittar mina gamla och de fortfarande passar. Får ju ta med dom då jue! Ellen missade dock att jag ville veta mer om henen så frågade igen, haha. Och lite annat smått och gott. Frågade även om vi kunde skypa någon gång. Fick även berätta lite vad jag hittat på. Hon verkar verkligen helt excited över att jag ska komma, haha. Älskar henne :D

Till något helt annat så fick jag mina studentkläder idag, YAAAAAAAY :D Dom är as najsa! Kommer använda sönder dom, haha. Men ska försöka spara mig till U S A :) Letade skor i stan men hittade inga i min storlek. Hittade istället nästan hela familjen Larsen! Först springer Thea fram och kramar mig sen kommer Leva på andra sidan och sist klämmer Mira in sig. De är för söta hela bunten. Direkt frågar dom om jag ska följa med dom nu men tyvärr skulle jag inte det :( Träffade även mina gamla konfalderare med deras barn Mirjam. Så söt är hon. De fick reda på när jag skulle åka och sa att det var typiskt. De som just hade tänkt involvera mig i Mirjams liv, det var ju lite synd D: Men ska föröska hälsa på dom i alla fall en gång innan jag åker.

På väg hem ber jag mamma ta upp vindrutan då mitt hår kom i munnen och det är inte så gott att äta glass då. Då tyckte hon jag sa, Kan du ta upp rutan så jag kan andas! Jag började as grava när hon sa detta och då kommer hon med: Ja vadå då, skulle inte förvåna mig att du skulle säga det.... Tack för den mammsen, SÅ blond är jag inte :(

Nej nu ska jag fixa till mig. SKa snart till ÅHUUUS :D Och ha KUUUUL :D Tjo HEJ

1 kommentar:

Emilie sa...

Kul att du äntligen fick mejlet :D

Jo det är nog det, men också så är jag alltid så rädd för att glömma något eller packa för mycket att det slutar med att jag inte packar alls :P ska EVENTUELLT åka på Onsdag men det beror ju på vulkanen.

Det jobbiga är att de ena minuten säger att snart startas allt upp andra minuten säger de att allt kommer vara stängt i åratals. Åh vad jag avundas de som inte är drabbade. Har till och med tänkt så mycket att tänk om den ställer till det när det är dags för college :O Den höll ju trots allt på ett år sist.

Graceland är där Elvis bodde. De har gjort det som ett helt amazing ställe som man bara måste besöka. Pappa har gjort det (han älskar Elvis) och han har berättat en massa. Han tog ett sånt där kort på sig själv som redigerades så att han står bredvid honom. När farmor såg det sa hon "nej men när träffade du Elvis?" haha, så roligt. Pappa var typ en liten pojke när han dog.