torsdag 15 april 2010

Pyramid


Mamma väckte mig inte till lektionen så det blev inte idag heller ^-^ Har hjälpt till lite ute frisk som jag är nu. Hatar att hjälpa till ute i trädgården men vad göra man ._. Fick i alla fall se hur en obefintlig brasa (den hade i princip brunnit upp) vaknade till liv med hjälp av våra ruttna träbitar ;)

Önskar jag kunde säga att jag fått mejl av Ellen idag men nej :( Istället har jag börjat min fb-game obsession igen ._. Not good D: Men vart frisk i dag i alla fall så imorgon blir det skola igen, blä. Får försöka göra lite skolarbete i helgen (good luck with that ._.) Imorgon är det iaf Åhus som gäller med några i klassen :D skulle ut på banken (förlåt mig, BÅNKEN) med men har blivit bjuden till mina morbröders födelsedagskalas så funderar på att ta det istället. Gustaf bor ju med i stan. Men vi får se ^^

3 kommentarer:

Lollan sa...

men NEEEEEJ!! Bånken! fan va alla sviker :(

sara sa...

ja jag åker med cc! jag kommer att åka från arlanda, vart åker du ifrån? :)

Emilie sa...

Haha jo jag tänkte faktiskt på det, familjen kanske behöver barnvakt ^^

Vilken fin låt! Har faktiskt inte hört den förut :)

vad skönt att du mår bättre! och jaja, haha, det är i alla fall snart MINDRE än 100 dagar - får jag säga så ;)

Ja... du kanske märkt att jag INTE är i USA. Vi vet inte när och hur vi kommer åka, men förhoppningsvis löser det sig snarast. Har sörjt, nu time for some action. Har längsta to do listan jag kan göra medan jag väntar på besked. En more important och en less important. Ja.. behöver jag säga att det är den less important jag ägnar mig mest åt :P Sånt som är kul men inte MÅSTE göras nu. Typiskt mig. Allt tråkigt får vänta.

Precis, cheesecake är ju liksom något som alla - utom möjligtvis min vän Tora som inte gillar det - behöver.

Haha, det är vad jag minns i alla fall, han var rätt lik Aladin och så var han rätt snygg. Så sa han också "hi there princess". Så tyckte han det var superkul att min gudfars dotter Jasmina hetter just Jasmina för det var så likt Jasmine. Undra om han jobbar kvar ;)

Åh en amerikansk fotbollsmatch vore ju något. Kanske får se några på college. Haha jo jag ska göra en sån lista, måste bara fundera lite först över allt. Vet att jag vill se Kentucky Derby bara för att jag tyckte så mycket om Svarta Hingsten som liten och så har jag ju en brevvän där (två flugor i en smäll) och Graceland vore ju coolt, vore det inte?

Ha det så bra :)