söndag 11 april 2010

Allt är inte som det ser ut...

Helgen är snart över vilket betyder att även lovet är det. Jag har inte hunnit med något skolarbete, inte ens det 5 minuter långa svenska c talet som jag ska framföra på tisdag. Får försöka sätta igång nu i veckan, 'sigh'. Talet sitter jag självklart med nu. Ska försöka påbörja det i alla fall men det kommer bara sluta med att jag skriver färdigt imorgon om jag känner mig själv ^^" Gud vad jobbigt att man tar skolan så orseriöst nu när det är slutspurten men man orkar ju verkligen inte längre. Fast när jag väl gjort svenskan och de saker jag halkat efter med i engelskan kommer det vara ganska slappt ändå så därför ska jag ta alla mina "roliga" håltimmar till att göra det, punkt slut Louise!



Nog med klagande! I fredags åkte jag till Petra efter jobbet och vid 10 tog vi bilen till Sarah men var inte där så länge då vi tog tåget vid 11 in till stan. Satt på BK och gick och åt Pasta innan vi drog till Class. Möte Bea och Jonna på väg till kön och i början var det ända roliga att titta på alla upptåg Bea hade, full som hon var. Efter ett tag kom min älskling och det blev lite roligare och när vi tillslut började dansa var kvällen lyckad! Roligast var dock bussresan hem, Petra och jag hade druckigt läsk = socker = Not good! Vi hade en kamera och var inte rädda för att använda den. Det tråkigaste med kvällen var dock när vi gått av bussen och jag inte hittar nyckeln till bilen... kul... not. Så den är borta, Chatte fick gå upp och hämta oss och mamma fick köra till Bromölla med extra nyckel dagen därpå.



På lördagen körde jag mormor till Tomelilla för att prova min balklänning så de kunde fortsätta med den. Fick lite fika och sen körde jag hem mormorsbil. Åkte till bowlinghallen och fick gratis mat och bowling med Tessi och Tommy, maten var urgod och jag ägde på bowling (105 mer än den osm kom efter mig 8D), bra kväll! Idag körde jag och hämtade mamma som tog oss vidare till Tomelilla åter igen för att prova klänningen.... igen. Den börjar verkligen bli jätte fin nu när den i princip är färdig :D Är så nöjd! Ska se om jag får mormor till att sy dit lite pärlor med :D Mormor och hennes värninna som hjälper henen att sy klänningen har även gjort en liten .. påse kan man väl klalla det i samma tyg som klänningen där det står mitt namn och datumet balen kommer vara på som jag kan ha mina saker i :) Så söt. Det kommer verkligen bli skit bra! Var dessutom lite snabbt på en marknad på väg hem, haha. Vi kan vara spontana vi ;)



Nej nu ska jag väl se vad det inte är jag hjälper till med den här gången. Mamma trodde det var pålastning av ved på släp.. men vi får väl se. (gud jag är bra på att slippa undan skolarbete!)

1 kommentar:

lollan sa...

wiiiiie längtar tills på fredag :D:D:D