lördag 24 juli 2010

Haru Haru

Nu är det inte längre månader, det är inte längre veckor, inte dagar utan TIMMAR tills den 26 Juli, dagen då jag lämnar Sverige för att inte komma tillbaka på ett år och leva livet i USA. Det känns helsjukt. Det känns exciting. Det känns nervöst och samtidigt känns det ingenting. Jag fattar fortfarande inte även om fjärilarna har börjat komma. Även om alla verkligen börjar säga hejdå till mig. Även om jag redan packat nästan halva min garderob (or not :P). Shit... på måndag kommer jag inte träffa alla min älskade nära och kära på hur länge som helst. Tur att jag redan har några preliminär besök planerade. Lidén skulle nog komma över en sväng (om hon inte själv bestämmer isg för att åka som au pair ;D). Louise och Emmie kommer över som au pairer. Sofie och Micke KANSKE kommer över. Sara kanske kommer över jul och nyår, Mamma kommer i April och Petra i Maj. Ska bli mys :D Sen äventyren med min "familj" kommer bli underbara. Florida is already decided ;)



Idag skulle vi visa Sara "down town". Ja det lilla av Kristianstad som finns att visa :P Började med att gå upp sent.. aka 11. Åt frukost och gjorde oss i ordning och drog sedan ut... I REGNET. Fi vad kallt det har varit hela dagen på grund av vädret :( Väldigt tråkigt när väl 08an pallrade sig hit :( Men men, vi hade det rätt mysigt ändå. Shoppade lite, drack latte och åt på graffitti :D
Åkte hem till Tessi för att sedan åka till Knutte och hälsa på för att vidare åka till Peking för att beställa hem kina mat. MUMS! Länge sen sist ;D Tog oss hem vid 11 igenn för att sedan tönta oss på internet.. jag och Sara iaf ;) HA DET GÖTT!

1 kommentar:

Hanna sa...

Jag förstår inte att det snart är min tur! Hoppas allt går bra :)