torsdag 13 maj 2010

Grattis Morfar! :D

Skulle vara fyllechaffis till Jennifer igår och var så grymt uttråkad på kvällen så hörde av mig till Sofie och åkte dit för att vänta ut Jennifer. Då får man ett sms om att hon inte skulle ut, HAHA. Men var beredd på det då hon inte var säker innan på dagen så det blev sleep-over istället. Hade film maraton till halv 5 på morgonen ^^" Dear John, The Ugly Truth och Valentine's Day. Dear John är faktiskt bra! Lite bajs slut men sånt händer ;) Ugly truth var riktigt kul och V-day var väl som man väntade sig typ. Inte jätte bra men sevärd :)

Calle, Jag & Sofie

Idag var man på kalas hos morfar som fyller 65! Valde att gå dit då jag vet att Mange alltid blir sen så kom dit före honom och då kom jag ändå 3 min sent, haha. Han är verkligen kass när det gäller tider ._. Jennifers kille Måns fick träffa denna sidan av släkten för första gången, haha. Det kan inte vara lätt, vi är ju inte så cencurerade, HAHA. Men har alltid kul på våra släktmiddagar! Kommer sakna dom...

2 kommentarer:

marie sa...

sv: TACK! :D

Åh jag vill se dear john! Ska ta och göra det nån dag :D

Ellie sa...

kolla på listan från cc (si i mitt fall), det är den som gäller. sen kan du ringa till org o gå igenom alla papper med.

DS-160 är viktigast, de pappren "gemade" jag ihop. sen la jag andra småviktiga saker i ett kuvert- pass, bankkvitto, kontoutdrag och ds2019+sevis fee. sen måste du ju ha ett kuvert med frimärken för 65kr, och ditt placement letter.
det var dom grejjorna de tittade på o tog iaf. ambassadens checklista kolla dom inte ens på men jag rekommenderar att ta med ALLT som står, för det är tydligen lite olika vad de tar.
man kan gema ihop det hur man vill, bara man har koll :)
ta med dej lite av dom broschyrer/kataloger man ska läsa innan man åker- bra tidsfördriv som man slipper hålla på så mkt med sen.
när har du tid?
lycka till =)