tisdag 18 maj 2010

Hair

Hej hopp!
Mitt goda humör beror på att jag äntligen är färdig med äckel psykologin! Nu måste jag oroa mig för kinesiska talet istället ._. Får försöka skriva så mycket jag kan imorgon så jag kan få hjälp på lektionen på torsdag.

Matti följde med hem igår efter latinet. Vi kollade på film och spelade spel mest men vi testa även en håruppsättning som vi bestämde oss för. Synd att jag inte har tjockare hår bara så jag får fler lockar :P Provade även klänningen hos mormor. Jag höll nästan på att bli för smal för den.. så får inte gå ner mer nu tills balen, HAHA. Visste inte ens att jag hade gått ner o_o

Vad lite man kan skriva om två dagar va? HAHA.

7 kommentarer:

Sofia sa...

Svar: Nej våran vanliga kontakt kopplar du i de två lite konstigt formade hålen som sitter i jämhöjd med varandra längst ner. Förstår du vilka jag menar? På baksidan är det ett "amerikanskt uttag" som du trycker in i de amerikanska eluttagen. Jag köpte den från, http://www.strandlins.com/product.asp?product=3631. Jag vet redan att den fungerar för jag fick länken av Lollo (lizinamerica.blogg.se), och hon säger att hennes fungerar utmärkt. Det var därför jag också köpte den, så jag är säker på att den kommer fungera. :)

Tinde sa...

SV: det blev New jersey!! :) jättekul!!! fyra barn :)

Tinde sa...

Nej! Kan komma och hälsa på er ;-)

Sofia sa...

Svar: Ja den är super bra att både tjocka och smala uttag passar i den. Jag är i alla fall nöjd med mitt köp av adapter. ;) Precis så är det, det är själva den där delen mabn stoppar in i utaget på baksidan.

Christine sa...

sv; Haha jo jag vet och klart att jag kan hjälpa dig ;-) Jag vet inte vad blogspot använder för prog.språk. Kan du läsa de? :-)

Christine sa...

sv; haha jag kan kolla upp va det är för prog.språk ;) haha men jag hjälper dig gärna! :-)

Sara sa...

Sv: Jaa.. asså så sjukt konstigt avsnitt.. Det kändes som de bara försökte proppa ihop så mkt som möjligt på 40min och det bara failade.. Men såklart är ju inte Chuck död så det var ju bara en onödigt cliffhanger.. Men kankse Blair kan förlåta honom nu.. :/