söndag 30 maj 2010

Parteeeey



Körde till Tollarp så vi var där 5 över halv 5... inte vår mening att komma så tidigt men det gick snabbare än vi trodde, haha. Vi hittade i alla fall ;) Där fixade vi allt och även om allt inte riktigt gick som planerat så hade både vi och ungarna kul. Vi började inte med våra lekar förrän efter efterätten då alla verkade ha så roligt för dom själva. Vi roade oss med att spela fotboll med de som ville, haha riktigt kul att bli köttad av en 12 åring ._. Och har värsta blåmärkerna på benen nu.. de sparkar ju lite var som ;D



Men efter alla ätit satte vi igång med skattjakt, alla bara rusade runt och letade efter saker, haha. Det minste tjejlaget vann med en mer sak! Sen gjorde vi "brickan", vi lade 16 olika saker på en bricka som de skulle få se på i 15 sekunder och sedan säga alla saker de kom ihåg. Jag blev sjuuukt impad av hur mycket de kom ihåg. Killarna bara rabblade upp 14 saker på raken typ! Dock vann det större tjejgänget med lite hjälp av oss ;D (de fick ledtrådar till de två sista, ahah fyyy så elaka vi är) För skojs skull gjorde vi lite charader och den sista tävlingen (de blev lite ooganiserade efter det, haha) var att det skulle äta kex utan händer från en lina, haha såg så sjukt roligt ut. Det blev dock EXAKT jämn mellan killarna och det större tjejlaget, helt sjukt (tidsmässigt)! Så vi körde visslingsleken :P En person från varje lag fick trycka in två kex i munnen och sedan försöka vissla. Killen fick ett visselljud först och därför blev det lika mellan alla lagen och alla fick pris (godis)!



Sen underhöll de sig själv igen... 20 i 11 slutade vi så att säga... kämpigt, haha. Men 200 kr för det var inte dumt ;) plus gratis sprit på festen nöär vi slutet... fast vi var inte så pigga då.. var rätt slut, haha. vid halv ett var jag hemma.. skulle upp åtta... tur jag fick sova lite längre, haha.

Inga kommentarer: