onsdag 5 maj 2010

US Embassy


ÄNTLIGEN kunde jag komma inspringandes med ett halvrosa kuvert från CC som innehöll min ambassad tid! 1 June is the date! Kollade genast biljetter till Stockholm, åker 29 maj (lördag) vid 9 från Hässleholm och åker hem onsdag morgon (2 juni) vid 5 (D:) ... FÖR 190 KR! Asså shit jag är bra. Hemvägen är till och med x 2000! Helt sjukt, haha! Kommer bo hos Sara med så det blir as najs! Började genast göra lite på DS-160 ansökan... när jag nästan var färdig (tror jag i alla fall) så slutar den funkar och säger att alla data är förlorad D: Jag hade sparat (lite långt bak kanske men ändå :P) men när jag försökte återgå till det så kunde jag inte ladda upp filen... Så jag gav upp och har nu bestämt mig för att inte försöka igen förrän jag fått min bild som Emmie så snällt erbjudit sig att fixa ;) Hade i alla fall lite frågor jag kunde störa CC med, tror jag var i så gått som färdig så efter de besvarats ska det nog gå bra!

Håller just nu på att fixa mat till mutti och mig. Känner hur extremt hungrig jag är. Har dock ett engelska arbete att fixa. Skulle gjort det igår men kollade på Ninja Assasin igår! Bra för att vara en blod film... lite dålig effekter kanske och lite överdrivet med blod men storyn var bra! Gillar den i alla fall :D [har inget att göra med att huvudpersonen och den som spelar huvudpersonen som tonåring är kända koreanska artister (a)]

9 kommentarer:

Sara sa...

Det var superbra! verkligen bästa året någonsin!! :D Ja jag åkte med cultural care =) ska du med eller?

Sara sa...

Ja..asså skolan var nog det värsta med hela Au Pair grejjen! haha andra orginisationer får dom värsta lyxhotelet.. Skolan är äcklig, skulle rekomendera flip flops till duschen, men det är ju inte som man dör, men det är väl lägre standard än vad man är van vid, men det funkar gott och väl! Jag bodde i Lincoln - ligger runt concord och lexington. Det ligger ca 30 min utanför Boston :) Var ska din kompis?

Sara sa...

Jaa man klarar det! Det är inte hela världen! Ah okay! det är typ på andra sidan Boston om där jag bodde! Jag bodde med en singel pappa, föräldarna skiljde sig under tiden jag var där och tog hand on 3 barn , 10, 13,15 år var dom när jag kom, nu är dom 12,15 och 17! Så snabbt tiden går haha.. Jag bodde här: http://www.massrealty.com/metro-west/lincoln/home/286-South-Great-Road,-Lincoln,-MA-01773/71073757/photos - dom ska sälja huset pga skiljsmässan så det ligger ute nu och ska säljas..känns så konstigt för det käns som sitt eget hus haha. Jag har massa bilder på min Facebook med där dom e med :)

Christine sa...

sv; Haha jadå jag kan hjälpa dig ;-)
Ja jag ska skicka in ansökan före nästa tisdag, dom har ju gjort om nu så man kan söka via internet och få inloggning och sånt redan nu! Så jag ska få det den här veckan, annars har jag redan skrivit ett för hand redan som jag kan skicka in på tisdag om det skulle skita sig med online ansökan :-D
Kram

Sara sa...

Jag visste det, dom var redan separerade när jag fick dom som familj bara det att skilsmässan blev official under året jag var där. Ja! Jag tyckte det fungerade jättebra, man kommer verkligen nära och dom är verkligen som min andra familj, käns jätteskönt! hur gamla är barnen/barnet du ska ta hand om då :) ? Singel mamma eller singel pappa?

Christine sa...

sv; Nja så tidigt va det väl inte? I Gävle är det redan skolor som haft balen :-P
Oj men skönare att ha den närmre studenten juh! :-D

Ja men jag kan ta PrtSc så får du se hur den ser ut ;-)

Christine sa...

sv; Ja men vi har alltid haft i maj :-P Ja det är nog en vana.
Det bör juh vara samma frågor... :-)

Sara sa...

Jaa det hade det ju vairt..Nej barnen var i stort sett alltid hemma, mamman bor mesta tiden i Florida. Men jag var ledig varje helg så märke ingen skillnad =) Åh vad mysigt! kommer säker bli super bra! Är det Pennsylvania du sa till?

Sofia sa...

Om du vill kan jag skicka över det super bra dokumentet man fick av SI med hjälp till DS-160? Det är ju bara vissa punkter du får hoppa över som tex adresser och sånt till CC, för på SIs dokumet står det ju bara APIA adresser. :P Men om du vill ha det kan jag skicka det över msn senare. :)