måndag 31 maj 2010

STHLM

Då sitter man på en mini PC i huvudstaden! Tänkte bara skriva ett mini inlägg. Får bli ett om kalaset när jag kommer hem ;) Kalaset finns det ett inlägg om under detta!

Lästa ut i princip en hel bok på tåget, har en bit kvar men det firrar jag på vägen hem :P Mamma ringde och störde stup i kvarten den första timmen med så tiden gick fort, haha. Fick hitta till Sara själv då hon hade tvätt tid och jag kom faktiskt så långt som till rätt gata men kom inte ihåg husnumret eller koden in så fick ta hjälp då :P Vi satt och fikade i solen och bara snackade en massa. Så lätt att prata med henne! :D Vi gick och fixade tvätten emellan åt och på kvällen gick vi ner till kanalen och åt. Riktigt kul dag. Vi gick inom Mc Donken och köpte Mcflurry med smartis innan vi gick hem. Träffade även då InkollarN, haha. Slappade resten av kvällen framför tvn, riktigt mysigt med hennes säng! Fick även öronhängen från USA, Sara är så underbar :D Älskar hennes lägenhet :D Ska flytta hit sen, haha.Ska idag cykla till ambassaden hade jag tänkt för att checka läget, haha så att jag hittar dit, sedan blir det att träffa Emma (kanske Frida?) och så får vi se hur det blir med Jesper. Ska även göra Spaghetti och köttfärssås ala Felix, haha. Yum! Hoppas ni har det tråkigt därhemma!

3 kommentarer:

Sofia sa...

Svar: Men snart får du också betala va? :) Du åker ju bara ett litet tag efter mig. :D Fast du har väl ganska mycket mer att betala än 350 euro?

Astrid sa...

haha det skal ikke være lett å svare på mine kommentarer skjønner du xD

Men så kult da. Blir sikkert et fantastisk år. Masse erfaringer og mye morro. Hollywood Bowl blir sikkert sinnsykt!
Jeg har hørt at de ofte plasserer flere au pairer i samme by så det blir nesten som et lite community for dere. Får deg sikkert mange gode venner :)

Bare 54 dager igjen. Er du spent eller? :DD

emma sa...

det blev både mig o frida :DDD