tisdag 28 september 2010

Tänkte ha en redig slappedag igår... istället fick jag rädda Kalle från att bli en spiderpig och klättra på väggarna och drog en snabbis till Starbucks. Flyttade väldigt snart till pan.. någonting för Kalle var hungrig. Spelade kort i några timmar och för en gång skull ägde jag Kalle ungefär hela tiden :D Fick lite avbrott av skrattattacker på grund av en Mr. Bean look-alike. Betede sig likadant, hade samma gester och var like i utseendet! Kul var det i alla fall!

Åkte till biblioteket med Olivia efteråt. Skönt att åka dit, hon kan spendera en timme där utan några som helst problem :P Satte henne framför en film medan jag gjorde sysslor och mat. Skulle testa kycklingen som var färdiglagad men fryst. Bara att köra i micran.. aldrig mer till mig! Fifaaan vad äckligt D: Fick åka en runda till Starbucks igen på kvällen då mommom kom hem 8. Spelade Uno och även där var jag på G asså! Länge sedan man spelade det ;)

Idag hände något liiiite pinsamt dock. Sätter ju alltid igång alarmet på kvällen innan jag går och lägger mig... och Ellen stänger alltid av det när hon går upp... men Ellen är på sjukhus... Då är alarmet igång märkte jag idag! Och högljut är det med! Fick av det efter kanske 5-10 minuter, haha. Tur att Mommom redan var vaken ^^"

2 kommentarer:

malin sa...

så rätt så rätt, han sa han bodde i PA innan, men rematchade hit så :P

Louise Pettersson Eld sa...

Alltså nu kanske jag är lite efter, men har funderat ett tag och kan inte lista ut det. vem är mommom? ^^