onsdag 1 september 2010

The Best Port

DETTA ÄR ETT HOST-FAMILY-INLÄGG! FÖR ER SOM HAR TILLGÅNG KLICKA HÄR!

Och nu till det ni alla väntat på.... EN UPPDATERING! Kom hem för någon timme sedan trött och nöjd. Ska försöka göra en kort recap över veckan. Kommer säkert glömma massor som jag tänkt: DET ska jag skriva i bloggen sen. Men vi får se hur det går!

Fredag... Vi gick upp packade ut oss och drog till doktorn. Kom ut med ett neon rosa waterproof gips (låter så fel, kunde knappt komma på det svenska ordet först, ILLA!) Köpte ett överdrag till gipset så det inte skulle komma sand och drog sedan iväg, MOT LONGPORT. Oväntat nog sov jag hela vägen dit, haha. Väl där träffade jag Erin och Jack för första gången. Erin är as ball, love her. Jack kan vara kul men är lika jobbig som Olivia på sitt eget lilla sätt... om inte värre. Solade och badade direkt när vi kom dit. Fick även träffa min nyfunna vän Jesse efter Erin hämtat henne på jobbet. Hon är 15 men det är ju Fia med så va faan. Minst lika mogen som jag fan, haha. Gjort fler olagliga saker jag jag med verkar det som :P Har inte riktigt funderat ut relationen mellan Erin och henne än dock... kan vara att deras mammor är syskon eller något, hmmmm. Åt god mat och umgicks lite bara.



Lördag. Går upp och drar till stranden. Så börjar typ alla dagars rutin förrutom söndag (kommer till det) så ni kan ju gissa hur brun jag är *_* Typ neger för att vara mig, MUMS! På kvällen drog vi ut på "stan", åt glass gick till Jesse's job, Jamaican Me Crazy. Ville köpa en sak till alla hemma men när vi gick dit dagen därpå var de borta D: Stod Eventhough Far Apart - Always in The Heart. Älskade det... men efterosm vi bara gjorde en snabbis denna dagen försvann de :(

Söndag! Inte stranden till en början med utan båt tur! Åkte lite med en båt medan Jack, Olivia och Jesse åkte en varsin tur framför(barn)/bakom(äldre) Evan (söt pojk som inte ser ut att vara 16! Dick claimade Jesse honom som sin furure husband D:) på en waverunner (jetskii)... tillslut tvingades jag på! Mysigt, kul och livsfarlig, haha. Fick åka längre än alla andra för vi letade efter båten som hade dragit iväg för att köpa mat, så det blev inga bilder på mig på en waverunner :( Sen stranden och sedna ut på "stan" igen. Samma drill.



Måndag. Stranden. Sedan blev det the boardwalk i Ocean City. Massa äffärer och massa karuseller! Köpte en ziptröja och blev avundsjuk på Jacks TMNT tröja han skaffade sig... fan nära på att köpa en till mig själv, hahahaha jag vet jag är en tönt ._. Åkte massa karuseller med barnen och Jesse.

Tisdag. Robin kom med henne två barn, Frankie och Ally. SERIÖST! I LOVE THESE KIDS! Underbaraste ungarna ever. Hade lätt kunnat vara deras au pair. Olivia får gärna ha playdate med dom båda hemma hos oss *_* De är typ dröm ungarna för en au pair... men men. Som sagt love them. Gjorde samma sak som på måndagen. Åkte inte lika många karuseller dock och gjorde en såndär garnsak i håret man alltid gjorde på marknad när man var liten, haha. Var tvungen när Olivia och Ally gjorde det (a). Jätte snäll hon som gjorde den på mig! Hon älskar Ikea och dess köttbullar om någon ville veta, haha.



Onsdag... idag... sorgens dag, haha nej men. Åt frukost på nått place (gjorde det i måndags också btw) åt omelette for the first time. Åt belgiska vofflor förra gången. Mumsigt värre! Smakar så sjukt mycket nytt när jag är här borta på andra sidan atlanten måste jag säga! Robin & CO åkte hem efter det :( Saknar verkligen Ally, världens sötaste unge! Måste säga att det är väldigt intressant att lyssna på dessa tre mammor och allt gossip, haha. Sa hejdå till Jesse innan jag åkte till jobbet. Hon bor väldigt nära här hemma så vi ska leka lite när hon kommer hem :D En sista strand tur innan vi åkte hem. Drog inom Atlantic City och har nu varit på ertt Casino! Det är fett måste jag säga! Synd vi glömde kamerans. Ceasars eller vad det heter. Åt mat där inne. Fancy måste jag säga! Till och med lämnade över bilen till någon annan, hel sjukt, haha. Olivia ville sova i bilen hem och ville jag skulle sjunga en lullaby (måste säga att trots alla de gånger jag känner för att strypa henne så vinner alla hennes fina stunder över det, gotta love her!).. vilket jag inte kan några på engelska så sjöng det min mamma alltis sjöng när jag var liten "I en sal på lassarettet" eller något sånt heter den. Mysig! Hon sov i ca 5 min och sen tvingade hon mig sjung igen och sedan översätta hela. HAHA. Sen somnade hon igen och sen var vi framme!

Sitter nu och oroar mig över skolan osm börjar imorgon. Pratar med Malin som ska åka hem igen ;_;, Sandra som tycker jag ska till NJ för att se Camp Rock 2 imorgon (premiär) och Sandra som bara är Sandra, haha. Ska se om vi kankse hittar på något imorgon då jag är ledig, Oliva har sleepover hos Ally (lyllo D:) och Ellen en DATE! Ska bli kul att höra om sen! Får se vad det blir av mig. Bilder kommer nog imorgon så check back poeples. MISS YA'LL!

1 kommentar:

Unknown sa...

Oj, oj vad härligt det låter! Jag är allt lite avundsjuk på dina upplevelser! Och är jätteglad för din skull!!
Många kramar till dig!!!! :-)