onsdag 11 augusti 2010

Wake Up Call

Gissa vem som försov sig idag? Jo jag och Olivia! Ellen kommer in vid 20 över och säger att jag försovit mig, haha. Så i rusningsfart gör jag allt med Olivia och när klockan är 8 är vi färdiga... förrutom tandborstningen ._. Och den var hon tvungen att göra för att få ögonskugga av sin mamma.

Då tvingar hon mig att titta mot väggen och jag varnar henne för att jag hör om hon inte borstar. Jag slingrar mig så klart och ser att hon borstar mot sin arm. Och innan hon ens borstat tänderna så säger hon så här: "Don't tell mommy... but I'm not gonna brush my teeth. I told her I'll tell her the truth but I'm not gonna brush them". Jag går självklart inte med på det och så började hon låsas borsta. När hon sedan går till Ellen så säger hon att hon har borstat och jag säger ju så klart att hon inte har det. Olivia blir fly tokig och säger att hon gjort det och att det är sant hela tiden. Sen kommer hon med det hemska och säger "You always believe the new one but not me. You believe the ones that are older but not me". Så himla hemskt ;_; Nu sa hon ju visserligen inte sanningen men ändå! Till slut sa Ellen att hon skulle få ögonskugga bara hon berättade sanningen. Någon minut senare sa hon att hon inte hade gjort det och fick ögonskugga och vi fick rusa ut till bussen osm kom just när vi var där ute. PEW!

Idag ska jag köra upp till skolan då jag inte fått något brev ännu. Klasserna börjar ju ta slut så måste skynda mig. Fick även två linnen av Ellen då de inte passade henne och hon hittade inte kvittot. Man tackar!

1 kommentar:

louise sa...

haha du verkar ha hektiska mornar ;)