söndag 8 augusti 2010

Bebeh

DETTA ÄR ETT HOST-FAMILY-INLÄGG! FÖR ER SOM HAR TILLGÅNG KLICKA HÄR!

Somnade så fort jag lade huvudet mot kudden igår så blir ett dagen efter inlägg ;)

Vaknade och gjort MIG SJÄLV i ordning.. inte Olivia. Så sköönt måste jag säga , haha. Åkte sedan till Babi Nails och fick våra naglar fixade. Hade först bara rosa på dom men när Ellen frågade på skoj om jag med ville ha en blomma på mina (för Olivia höll på att få en på sina) och jag nickade. Och hon blir förvånad men hon som gjorde mina overheard så hon sa åt mig att ästta mig igen och vips hade jag två fina blommor på mina naglar, free of charge... för den här gången ;)



Skypade sedan med mamma innan vi drog till poolen. Jag tror jag är en liten kompismagnet till Olivia. Hon hittade först en tjej som åker samma buss som henne men när hon gick ur fick jag hoppa i igen och när hon kom tillbaka lekte vi fånga Lollo. Sen gick de runt och bar mig i vattnet och då kallar de till sig två andra killar. Ganska bekvämligt måste jag säga, haha. SEN... så är det tur att jag är bra på att hålla andan för då börjar hon stå på mig under vattnet och alla möjliga ungar kommer för att titta då jag håller andan så länge. Och vips, efter det var vuxen sim (15-20 varje timme, inga barn får vara i poolen) och jag fått vila, hade hon massa kompisar att leka med och jag kunde slappa i solen i stället :P



Då Ellen träffade någon som bodde nära oss (hade ungar som Ellen lekte med också) blev det dinnerdate med dom på en japansk resturang vid namn Fuji. Åt Chicken Teriyaki, mums! Tog med lite hem också ;D Härligt gäng barn måste jag säga. Mamman deras är väl lite små mysko men helt okej. Ellen hyrde en film på ondemand (The Bounty Hunter).. men jag somnade så hon stängde av och skickade mig upp i säng, haha. Fick förövrigt brev från universitet som välkomnar mig... Elsie. GE ALDRIG ERA BARN SITT ANDRA NAMN SOM TILLTALS NAMN ._.

Idag skulle jag åkte till Philly men får inte tag på Lucy men fick ett sms från Jinju att vi bodde 35 min från varandra så Ellen förseslog att vi skulle mötas på halvvägs vid Plymouth Meeting mall så jag slapp köra på the turnpike (läskiga vägar tydligen)... men får inte tag på henne heller nu ._. Så får se vad det blir av denna dagen ^^

1 kommentar:

sofie sa...

svar: har läst halva ungefär :D favoritkaraktär? Eve är sjukt cool :D men alla har sin charm, de är så pass olika :D ska köpa tvåan så fort jag läst ut denna, WOHOOO! can't wait.