måndag 20 december 2010

★ Dina drömmarWe grow great by dreams. All big men are dreamers. They see things in the soft haze of a spring day or in the red fire of a long winter's evening. Some of us let these great dreams die, but others nourish and protect them; nurse them through bad days till they bring them to the sunshine and light which comes always to those who sincerely hope that their dreams will come true.

- Woodrow Wilson

Min drömmar? Ja... Drömmar kommer jag ju inte ihåg så ofta men jag antar att det inte är sådana drömmar som ska diskuteras i detta inlägget :P Jag skulle mer vilja kalla detta inlägget: sånt jag hoppas händer... eller liknande.

För jag hoppas att jag får se hela världen. Jag vill verkligen det.
Jag vill backpacka i Europa. Jag vill besöka (Bulgarien,) (Cypern,) Frankrike, Grekland, Irland, Italien, (Kroatien,) (Malta,) Portugal, Storbritannien, Spanien och (Turkiet). De inom parantes är nog lite mer semester relaterat och den överstrukna är den avklarade. Jag vill till asien och besöka framför allt Thailand, Korea, Kina och Japan men också Indien, Malaysia, Philippinerna, Singapore. Jag vill se Afrika, jag vill uppleva Australien och jag vill besöka Brasilien och Argentina. USA och norden är redan avklarade, haha.

För att kunna göra det ovanstående måste jag bli snuskigt rik. Så det hoppas jag med jag blir, haha. Så jag kan ge mamma allt hon behöver. Så jag kan ge mycket mer till alla människor jag bryr mig om. Så att jag med de pengarna kan försöka göra skillnad i världen.

För att bli ovanstående planerar jag att få ett superjobb som jag älskar att göra. Just nu är jag inne på turism men who knows. Bara jag gillar att göra mitt jobb och jag blir rik så har jag hittat mitt drömjobb, haha.

Ja det är väl det ungefär. Jag behöver intre drömma om THE ONE. Så länge jag har folk som bryr sig om mig och vise versa är jag toppad!

1 kommentar:

Nicolina sa...

Vet inte vad gatan heter, men Regal i Warrington. vad menar du med midgets? :P Det var en annan au pair som sa de hade 20 salonger, men hon kanske bara menade på ett ungefär så det är nog samma :)